Ook online uiteraard…

Omega Mediation

Jouw ervaren adres voor huwelijkscoaching

en preventieve mediation in ’t Gooi.

Huwelijkscoaching en preventieve mediation

Weten jullie nog hoeveel geluk en liefde jullie voelden toen jullie het ja-woord aan elkaar gaven? Natuurlijk weten jullie dat nog! Een belangrijkere vraag is misschien wel: vóelen jullie het nog? Jullie hebben elkaar sindsdien nóg beter leren kennen, als huwelijkspartners. Jullie zijn dichter naar elkaar toe gegroeid, maar er zijn ook dingen gebeurd die juist weer voor meer afstand hebben gezorgd. Jullie houden veel van elkaar, maar toch zijn er die spanningen die langzaam oplopen. Wat doe je dan? Dan kies je uiteraard voor huwelijkscoaching! Ook als jullie nog voor de grote dag staan en goed voorbereid willen zijn op de toekomst dan kies je natuurlijk voor preventieve mediation bij Omega Mediation!

Communiceren

Communicatie is de sleutel tot succes binnen een fijne relatie. Goed communiceren kan een uitdaging zijn. Preventieve mediation helpt de communicatie weer op gang te brengen.

Vertrouwen

Vertrouwen vormt een stabiele basis om een goed huwelijk op te bouwen. Ontbreekt er tijdelijk een stukje in deze fundering? Dan helpt preventieve mediation dit te herstellen.

Ontspanning

Ontspanning vinden kan moeilijk zijn wanneer je voelt dat de spanningen tussen jullie groeien. Preventieve mediation helpt om de spanningen los te laten en weer samen te ontspannen.

Verbondenheid

Verbondenheid is onmisbaar en vraagt om hard werken van beide partners. Preventieve mediation gaat om het verbonden zijn, maar vooral om het verbonden blijven.

Liefde

Liefde is zoiets moois.. Liefde wil je voelen, ervaren en dicht bij je houden. Met preventieve mediation brengen jullie de liefde voor elkaar weer tot leven.

Weer samen één

Weer samen één worden: daar draait preventieve mediation om. Jullie houden van elkaar, maar weten even niet meer hoe verder te gaan. Preventieve mediation helpt!

Waarom huwelijkscoaching bij Omega Mediation?

Waarom zou je nu bij mij komen voor huwelijkscoaching of preventieve mediation? Mijn naam is Jolanda van Loo, moeder van vier kinderen en oma van een kleindochter en een kleinzoon. Zelf heb ik twee totaal verschillende echtscheidingen meegemaakt en heb ik ook de impact op de omgeving en betrokkenen, zoals de kinderen, gezien. Door mijn eigen ervaringen ben ik extra gemotiveerd om huwelijken te coachen en zo het gezin te ‘bewaren’. Ik zet mij in om de verbinding tussen jullie weer te versterken, door met jullie samen te werken en jullie de juiste handvatten voor de toekomst aan te reiken.

Stel - Omega Mediation Gooi
Omega Mediation stel

Blijf verbonden met preventieve mediation

Je écht verbonden voelen met je partner. Dat is een fijn gevoel! Vrijwel iedere langdurige relatie, huwelijk of niet, krijgt op een bepaald moment te maken met wat hobbeltjes op de weg. Wanneer je preventieve mediation bij mij hebt gevolgd, dan ken je deze obstakels van tevoren en heb je de verrassingen al geëlimineerd.

De manier waarop je met de hindernissen omgaat bepaalt het verloop. Wanneer je veel van elkaar houdt, maar gewoon even de verbinding niet voelt, dan lopen de spanningen op. Maar wat als je al met elkaar hebt besproken hoe jullie hier elk mee omgaan? Dan overvalt de reactie van je partner je niet en dat brengt rust. Dát is wat preventieve mediation doet.
Jullie willen samen zijn, en blijven. Omega Mediation helpt, door preventieve mediation te bieden met als doel verbonden te blijven.

Coaching