Huwelijkscoaching bij Omega Mediation

Stel - Omega Mediation Gooi

Huwelijkscoaching helpt om samen te blijven. Krijgen jullie tijdens jullie huwelijk te maken met zorgen die te groot lijken? Bij Omega Mediation proberen we het leed toch te overwinnen. Lukt dit echt niet meer samen? Dan bieden wij mediation waarbij het ons doel is om op een prettige manier uit elkaar te gaan.

Huwelijkscoaching om samen door te kunnen

Bij Omega Mediation ben je altijd welkom voor preventieve coaching, waarbij wij alle mogelijke hobbels in de weg van jullie huwelijk bespreken. Hierdoor worden de hindernissen aanzienlijk kleiner en makkelijker te overwinnen. Wij staan ook klaar voor partners die al tegen de obstakels op zijn gebotst en eigenlijk ‘vast’ zitten. Jullie houden veel van elkaar en jullie willen eigenlijk samen blijven, maar de hobbel die nu voor jullie ligt lijkt gewoonweg té hoog om samen te passeren. Omega Mediation helpt! Wat je bindt wil je bij elkaar houden en daar gaan we voor!

Wat als samen blijven echt geen optie meer is?

Huwelijkscoaching kent twee vormen. We kennen de vorm die we zojuist hebben besproken, waarbij we ons best doen om samen te blijven. Helaas komt het ook voor dat samen blijven écht geen optie meer is. In dit geval ben je bij Omega Mediation welkom voor traditionele mediation, die erop is gericht om de echtscheiding zo aangenaam mogelijk te laten verlopen voor alle betrokken partijen. Een langdurig proces bij de rechter is slopend en kan vaak voorkomen worden door goed te communiceren en de juiste afspraken te maken. Hier helpen wij graag bij. Door middel van deze vorm van mediation ondersteunen wij jullie bij het ontbinden van het huwelijk op een zo goed en prettig mogelijke wijze.

Omega Mediation shape stripes
Achteruit kijken is -soms- nodig om opgeruimd en opgelucht naar de toekomst te gaan

Kies voor huwelijkscoaching bij Omega Mediation

Zijn jullie in een situatie terechtgekomen die jullie op lijkt te breken? Dan heeft preventieve mediation geen zin meer en is het tijd voor ‘groter geschut’. Je bent dan welkom voor traditionele mediation, waarbij jullie proberen om toch samen naar de toekomst te kijken. Is het echt geen optie meer om samen te blijven? Dan helpen wij jullie graag om de echtscheiding voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken. Wil je meer weten over mediation bij Omega Mediation? Neem dan vrijblijvend contact op.

Huwelijkscoaching om samen door te kunnen

OmegaMediation handen vasthouden

Huwelijk