Over

Mediation in ’t Gooi

Voor mediation in ’t Gooi ben je welkom in mijn praktijk, Omega Mediation. Ik ben Jolanda van Loo en ik sta voor jullie klaar wanneer jullie behoefte hebben aan huwelijkscoaching of preventieve mediation in ’t Gooi.

Voordat ik met mediation in ’t Gooi startte…

Ik ben natuurlijk niet zomaar in de wereld van huwelijkscoaching en preventieve mediation in ’t Gooi gestapt. Als ZZP’er neem ik nu de rol in van boekhouder, controller, assistent accountant en tal van andere rollen op het gebied van finance. De software wordt elke dag slimmer. Hierdoor ben ik over een aantal jaar niet meer de sparringpartner van de ondernemer, maar een ict’er die controleert of de software doet wat deze hoort te doen. Dit is niet mijn ding en daarom heb ik de keuze gemaakt om de toekomst anders vorm te geven. Ik wil met mensen kunnen blijven werken en hen stimuleren om na te denken over of wat zij nu doen écht is wat zij ook willen doen. Zo ben ik uiteindelijk toe gaan werken naar het bieden van professionele huwelijkscoaching en preventieve mediation in ’t Gooi.

Meerdere vormen van mediation

Mijn grootste focus ligt op het bieden van preventieve mediation in ’t Gooi. Ieder huwelijk kent hobbels. Bij preventieve mediation bespreken we deze obstakels, die jullie mogelijk tegen gaan komen, al vóórdat jullie ervoor komen te staan. Hierdoor houden we het leed klein, de hobbels laag en de spanningen minimaal. Dit betekent dat de kans dat jullie verbonden blijven maximaal is en daar zet ik mij graag voor in. Willen jullie goed voorbereid zijn? Dan ben je welkom voor preventieve mediation in ’t Gooi.

Een volgend niveau van mediation is de huwelijkscoaching. Hierbij is het eveneens het doel om verbonden te blijven. Ik help jullie om elkaar weer terug te vinden, om het vertrouwen in een toekomst met elkaar weer te voelen. Vaak is huwelijkscoaching succesvol, maar het komt natuurlijk ook voor dat het echt de meest verstandige keuze is om zonder elkaar verder te gaan. In dat geval zet ik mij graag in om de echtscheiding voor alle betrokken partijen zo aangenaam mogelijk te laten verlopen, zonder langslepend proces bij een rechter.

Omega Mediation shape round

Meer informatie over mediation in ‘t Gooi

Wil jij meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust eens contact op voor meer informatie en advies. Natuurlijk ben je ook welkom om direct een afspraak te maken voor een intake bij Omega Mediation in ’t Gooi.

Omega Mediation shape round
Jolanda - Omega Mediation 2
Omega Mediation - kopjes hartje
Omega Mediation shape round

Omega Mediation

Omega Mediation shape stripes

Altijd beschikbaar