Preventieve mediation

Samen verder - Omega Mediation Gooi

Preventieve mediation draait niet alleen om nu. Het draait vooral om de toekomst. Door middel van preventieve mediation bij Omega Mediation zorg je ervoor dat je optimaal voorbereid bent op een leven samen, zodat jullie verbonden blijven en makkelijker alle obstakels van het huwelijk overwinnen.

Preventieve mediation is een goed begin

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daar gaan jullie voor wanneer jullie aan het begin van een mooie toekomst samen staan. Preventieve mediation is de goede voorbereiding die jullie verder helpt in de jaren die komen gaan. Ieder huwelijk, hoe sterk ook, krijgt te maken met hobbels in de weg. Deze obstakels kunnen het huwelijk laten struikelen, maar dit zal niet snel gebeuren wanneer jullie voorbereid zijn op die hindernissen. Dát is waar preventieve mediation om draait.

Preventieve mediation zorgt voor de nodige herkenning

We zijn allemaal anders en het is belangrijk om ons daar bewust van te zijn. Zo gaat niet iedereen hetzelfde om met bepaalde situaties of spanningen. Wanneer je bij Omega Mediation komt voor preventieve mediation, dan gaan we dieper in op de hobbels die jullie in de weg van jullie huwelijk tegen kunnen komen. We bekijken hoe jullie reageren op bepaalde situaties en spanningen. Hierdoor weet je precies hoe jouw partner reageert en word je niet door een reactie verrast, waardoor de spanningen juist hoger op kunnen lopen. Alle mogelijke obstakels worden al besproken tijdens preventieve mediation, waardoor vertrouwen minder snel wegvloeit en verbondenheid wordt vergroot. Hierdoor is er al herkenning wanneer jullie een hobbel tegenkomen en zijn jullie veel beter in staat om deze makkelijk, hand in hand, te nemen.

Omega Mediation shape stripes
Als het masker af gaat en de authentieke mens tevoorschijn komt, is er ruimte om weer tot elkaar te komen

Omega Mediation voor preventieve mediation

Preventieve mediation nu biedt veel voordelen later. Zo makkelijk is het! Wanneer jullie nu kiezen voor preventieve mediation, dan zorgen jullie er later voor dat de hobbels laag blijven, dat het leed klein blijft en de spanningen minimaal worden gehouden. Zo blijven jullie sterk, zo blijven jullie verbonden. Ben je benieuwd naar wat preventieve mediation precies kan betekenen voor jullie? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op.

Preventieve mediation zorgt voor de nodige herkenning

Preventieve meditatie - Omega Mediation

Mediation